Los bericht bekijken
  #4  
Oud 16 november 2008, 13:10
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kwk Bekijk bericht
Als ik geen code kan vinden kan ik die Medion altijd terug brengen

Hoop wel dat je met die logitech alle knoppen/functies van de DCB kan gebruiken

Ja, dat kan, mijn probleem met andere universele afstandsbedieningen was inderdaad ook dat ik nooit mijn ontvanger ermee regelen kon. En het schakelen tussen de apparaten vond ik lastig. en de universele belandde dan vaak weer in een la. Is met deze niet nodig.

Je kunt alle functies die op je decoder zitten ermee regelen. De basis-knoppen van de afstandsbediening (gids, menu, gekleurde knoppen, navigatie toets, info etc.) passen zich automatisch aan. ALLE overige functies van de originele afstandsbediening verschijnen op het LCD schermpje van de afstandsbediening en kunnen daarmee bediend worden.

Dat is overigens met alle apparaten zo, alle funties van de originele afstandsbediening worden op de Harmony weergegeven, sterker nog, zelfs functies die op sommige van mijn originele niet eens zitten.

Ook kun je de standaardknoppen een eigen functie geven, ik heb bijvoorbeeld de ''pauze'' knop tijdens tv kijken gekoppeld aan de ''freeze'' functie van mijn decoder. waar hij gewoon weer functioneert zoals het hoort als ik dvd kijk of cd luister.

Je kunt hem echt helemaal naar eigen smaakt inrichten

Bijvoorbeeld:

Ik druk op "TV Kijken'' op de afstandsbediening. Alle apparaten die ik wil gebruiken om tv te kunnen kijken schakelen automatisch in. In mijn geval, gaat dus de TV aan, Decoder gaat aan naar het TV signaal, de afstandsbediening schakelt direct naar het juiste HDMI kanaal, vertsterker gaat aan en schakelt direct naar de juiste input. Omdat ik in de software heb aangegeven, dat ik tv wil kijken met mijn decoder, maar het geluid wil regelen met mijn versterker, werkt de volume knop met de versterker en andere functies zijn voor de decoder
Als ik, vervolgens een cd wil luisteren en ik druk op ''een cd luisteren'' schakelen mijn ontvanger en tv uit (is ook instelbaar) gaat mijn versterker naar input ''cd'' en zijn de knoppen play pauze, volgend nummer etc. bruikbaar voor de cd speler, de overige functies van de cd speler verschijnen in het display van de afstandsbediening en zijn te gebruiken

Je afstandsbediening veranderd als het ware naar de originele afstandsbediening als je een door jou ingestelde actie aangeeft.
Omdat ik sinds een tijdje een HD decoder heb, en het geluid (doordat ik via HDMI kijk) niet regelbaar meer is via de decoder, heb ik de Harmony aangeschaft. Zeker niet duur, voor wat je er allemaal mee kunt.

Software is ook makkelijk in gebruik, met een soort wizzard geeft je makkelijk aan wat de afstandsbediening moet doen bij welke actie.
De duurzaamheid van dit ding weet ik niet, ondanks dat hij er goed uitziet, maar een beetje ''plastic'' aanvoelt, ben ik er zeer tevreden mee
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE