Los bericht bekijken
  #35  
Oud 16 november 2008, 12:19
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Tja dan kun je MGM, Hallmark en TCM ook gelijk opdoeken, en zo'n beetje alle zone reality shows zijn al op Discovery geweest en alle misdaadnet afleveringen zijn ook al uit de oude doos...
Het gaat een beetje om het princiepe, zonder enige communicatie halen ze van de een op de andere dag een zender uit het pakket.
Natuurlijk mogen ze die vervangen voor sci-fi,graag zelfs,maar het was toch wat netter geweest als er van te voren even over gecommuniceerd werd.
En voorlopig is er niets vervangen want ik zie geen sci-fi of 13th street er bij,dus er is gewoon een kanaal weggehaald waarvan niemand zeker weet of ie wel vervangen wordt.

Ik ben een leuke tv gids aan het zoeken geweest en vond TV Film wel wat,maar daar staat Action Now niet in.
Dus ik neem een proefabonnement voor een jaar op Totaal tv welke ik minder vond qua inhoud/artikels maar die wel Action Now vermeldde.
En nog geen 3 dagen later wordt Action Now er afgegooid.
TV film kost 10 euro voor een jaar ( proef abbo ) Totaal TV 25 euro.
Voor die 15 euro kon ik weer een maand Ziggo analoog betalen ...
Er zijn ook kijkers die genoemde filmzenders als Hallmark etc wel waarderen. Het weghalen zal ook weer tot een storm van protesten leiden. Maar ik ben het eens dat wanneer Cbeebies (uit het oogpunt van weinig interesse staat in het laatste communique) verdwijnt bijvoorbeeld en Zizone blijft dat je als Ziggo de plank misslaat.

Wel moet je bij het verdwijnen van bijvoorbeeld Hallmark, MGM en TCM er goed rekening mee houden dat deze waarschijnlijk in een inkoopbundel zitten van Ziggo met andere zenders, M.a.w. door het vervallen van een contract met bijvoorbeeld MGM kan het zo zijn dat je abo euro's duurder wordt!

Wat Scifi betreft: ook daar zou het probleem ook aan de inkoopkant kunnen zitten. Ziggo zal niet alleen Scifi moeten inkopen maar gelijk ook twee of drie andere zenders (Horrorzone en 13th Street???). Ziggo moet uiteindelijk toch weer zorgen dat 9,95 per klant voor hun uit kan!