Los bericht bekijken
  #4  
Oud 14 november 2008, 19:17
Iggy's schermafbeelding
Iggy Iggy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2008
Locatie: Maastricht @home
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Geinig... uh, waarom zou dat niet kunnen?
Alleen vind ik persoonlijk je onderwerp enorm misleidend. Je KAN nog steeds wel opzeggen/abonnement wisselen via de telefoon, maar je WIL niet ivm de hoge kosten. Dat is natuurlijk een eigen keuze. Maar als ik bijvoorbeeld 3 maanden een abonnement ongewild door laat lopen, zijn die kosten nog altijd hoger dan een aantal keren proberen te bellen. Het is maar net waar je je prioriteiten legt.

Overigens, je vraag over de installatie van het laagste abonnement? Dat wordt gewoon op afstand gedaan door het inladen van een nieuw profiel in je modem. Misschien een modemreset nodig, maar daar weet ik verder weinig van af, snelheid wordt vanzelf minder.
Bedankt voor je reactie. Ik dacht dat er een ander postadres bestond voor het opzeggen van abonnementen, omdat Ziggo ook verschillende telefoonnummers gebruikt voor de verkoopafdeling en de afdeling voor de wijzigingen en opzeggen van abonnenmenten. En hoezo vind je mijn onderwerp enorm misleidend. Ik heb met mijn mobiele telefoon geprobeerd een wijziging door te geven en geloof me dat is dagelijks geweest met wachttijden van meer dan een half uur en dan al 's morgens om 8:00 uur en nog steeds niemand aan de lijn gehad. Wanneer ik dan naar de verkoopafdeling belde heb je vrijwel meteen iemand aan de lijn, maar hier kunnen ze je verder niet helpen en verwijzen je uiteraard weer naar de afdeling wijzigingen en sta je vervolgens weer in de wacht. Je dacht toch niet dat ik hier nog meer tijd en geld aan ga verspillen? En zo te lezen ben ik niet de enige die niet tevreden is over de telefoonservice van Ziggo.