Los bericht bekijken
  #59  
Oud 13 november 2008, 19:50
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
... echter is het wel een service dat de email van de oude emailadressen nog word doorgestuurd voor een langere tijd. Ziggo vervuilt de email niet, er word naar Ziggo 1:1 doorgestuurd wat er op die adressen binnenkomt, wat inhoud dat dit adressen spam ontvangen en dus ook doorgestuurd word. Heel vervelend, echter het systeem waarvandaan de email doorgestuurd word past geen filtering toe, dit syteem bevind zich buiten het bereik van Ziggo als ik de posts hier mag geloven wat Ziggo heel weinig mogelijkheden bied om deze spam-emails alsnog te filteren omdat de verzendende partij geen filtering toepast en alles 1:1 doorstuurd naar Ziggo.
Er is toch niemand die schrijft of zegt dat Ziggo de email vervuild (dat zou er nog eens bij moeten komen

En hoezo service dat "oude" emailadressen worden doorgestuurd? Voor mij zijn hetgeen oude emailadressen, ik gebruik(te) ze dagelijks. Ik begrijp best wel dat er dingen veranderen en dat ik me moet aanpassen. De tijd van het verlopen van die adressen is ook best redelijk, maar ik verwacht dan wel dat op die oude adressen de service gehandhaafd blijft tot die tijd. En tuurlijk is het kinderachtig van Orange / Online om het ongeschoond door te versturen. Maar nogmaals dat is en mag niet mijn probleem zijn als klant. Ik kan Online niet meer aanspreken op het feit dat ze dat doen, Ziggo wel en als ze het lijk in de kast gekocht hebben, moeten ze dat zelf oplossen.

Wat dat laatste betreft, vandaag 13/11 had ik maar 1 spambericht binnen Ik hoop dat het niet alleen voor mij wordt opgelost?