Discussie: Klacht: Tussen wal en schip?
Los bericht bekijken
  #26  
Oud 13 november 2008, 11:02
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingetje Bekijk bericht
Ik snap ook best dat dit een kruising is, en ik heb ook het idee dat deze opzegging nu (eindelijk) goed verwerkt is, en ik zie zelfs de terugstorting van de teveel betaalde maand staan op "mijn ziggo".

Feit blijft dat die laatste brief gewoon niet meer verstuurd had moeten worden, en er dus een koppeling mist in die logge facturerings systemen.
Ook in deze brief trouiwens weer de inmiddels gekmakende opmerking over het overstappen op alles-in-1. Dat WIL ik ook, maar dat LUKT maar steeds niet!!

Ik heb inmiddels ook via http://coax.nl een klacht ingediend en hoop via die weg wat meer druk op ziggo te krijgen om deze nu toch wel zeer slepende kwestie versneld de wereld uit te krijgen.
Je bedoelt met die laatste brief de laatste factuur die je ontvangen hebt? Inderdaad heel vervelend, maar ik denk niet te voorkomen. Het proces van het aanmaken van alle facturen voor alle klanten is een tijdrovend proces, als dat eenmaal draait is daar tussentijds voor zover hetgeen ik weet van facturerings-systemen niets meer aan te wijzigen en/of tegen te houden. Deze facturen gaan vervolgens geautomatiseerd in een envelop richting de betreffende klant.

Heel vervelend als zoiets kruist en waardoor het lijkt niet te kloppen, maar ik denk dat gezien de korte termijn die er tussen jou opzeggen zat en de ontvangst van de factuur dit niet voorkomen had kunnen worden.
__________________