Los bericht bekijken
  #13  
Oud 13 november 2008, 08:52
Sprite's schermafbeelding
Sprite Sprite is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2008
Locatie: Nieuwegein
Ziggo Internet: TV/Internet/Telefonie Motorola modem
DTV: geen
Berichten: 9
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
De storing is inmiddels verholpen...
Niet echt. Eudora en Outlook Express kunnen sinds een paar dagen niet meer inloggen op pop3.casema.nl. (Casema Nieuwegein klant). 1 andere email client (Mail Washer) werkt wel.

Uiteraard heb ik de instellingen nagelopen, alles staat identiek als in het werkende exemplaar. Ik krijg de melding dat de POP server mijn password niet accepteert. Dan maar handmatig ingevuld, hij pikt het gewoon niet.

Casema Web Mail werkt wel, met dezelfde username/password. Ik kan ook handmatig via Telnet op de POP server inloggen, zelfde username/password als altijd, werkt gewoon.

Wat er er mis? Is er misschien een niet-standaard POP server geinstalleerd? Ik zoek de fout in de login dialoog die Eudora en Outlook gebruiken. Of misschien een time-out probleem?

Overigens is mail.ziggo.nl niet te vinden. Klopt de info op de web site niet, of ligt de server eruit?

Ziggo, s.v.p. niet ontkennen dat er een probleem is. Jullie gebruikers zijn niet compleet simpel. Als meerdere mensen een probleem melden, dan is dat probleem er. Als techneut/programmeur begrijp ik jullie problemen beter dan wie dan ook. Het is bijzonder lastig om alles werkend te krijgen, en nog veel lastiger om het werkend te houden. Kan je het niet meteen oplossen, geef dan tenminste een verklaring voor het probleem.