Los bericht bekijken
  #23  
Oud 12 november 2008, 20:48
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard Update

Hier is weer een update: omdat ik vandaag al twee maanden aan het wachten ben op het oplossen van mijn probleem, heb ik vandaag maar weer eens met Ziggo gebeld en gevraagd naar de status van mijn telefonieprobleem.

Wat schetste mijn verbazing: op 3 november (9 dagen geleden) is volgens de technische afdeling mijn porteringsprobleem opgelost en zou nu alles moeten werken. 'Uiteraard' werkt de binnenkomende telefonie nog steeds niet anders had hier wel bij wijze spreken de spreekwoordelijke vlag uitgehangen!
Sinds die 3 november staat Ziggo dus al in de wachtstand. Tijdens mijn laatste telefonische contact met Ziggo heb ik zeer expliciet aan de medewerker van de technische dienst verzocht contact op te nemen als het probleem volgens Ziggo opgelost zou zijn. "Dit gebeurt altijd in het geval van een storing", verzekerde de medewerker mij. NIET DUS!

De call centre medewerkster heeft mij zojuist het modem laten resetten, omdat ze het zeer waarschijnlijk achtte dat dat het laatste probleempje wel zou oplossen, waarna ik eindelijk telefonisch bereikbaar zou moeten zijn. Helaas pindakaas: de reset heeft niets uitgehaald en de helpdesk ticket is aangevuld met de melding dat het probleem helaas nog steeds niet opgelost is. Nu maar weer wachten....

Ik hoop dat forum user Anoniem misschien nog iets kan betekenen. Ik wacht in ieder geval met smacht op de door hem aangekondigde update van de status.

Laatst gewijzigd door egerards; 13 november 2008 om 08:43