Los bericht bekijken
  #61  
Oud 12 november 2008, 19:44
Hessel's schermafbeelding
Hessel Hessel is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2008
Locatie: Urk @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Alles in 1 Plus / Humax IR FOX-C + Samsung DCB-H360RA
Berichten: 77
Standaard

Inderdaad, de digitale HD ontvanger (Samsung) en weer een telefonie modem. Daarvan heb ik er nu dus 2

Vanochtend heb ik de digitale SD ontvanger retour gestuurd met het verzoek om de bestelde digitale HD ontvanger alsnog op te sturen. Dus als het mee/tegen zit heb ik daar straks ook 2 van?

Wat zonde van het geld allemaal zeg.

Maandag konden ze mij niet vertellen wanneer een en ander verstuurd ging worden. Een Ziggo medewerker heeft mij toen een pakket toegestuurd met SD ontvanger en telefonie modem. Dat heb ik dinsdag ontvangen. Woensdag ochtend stuur ik de SD ontvanger retour en woensdag middag ontvang ik een ander pakket met een HD ontvanger en weer een telefonie modem!

In ieder geval. Alles aangesloten, modem geactiveerd. Alles werkt. Ik kan zelfs al bellen. Mijn nummer is ook al geporteerd, alleen de gesprekken komen nog binnen op de kpn lijn ook onder dat zelfde nummer. Als ik met Ziggo bel, komt er ook dat nummer in de nummer melder staan?

Wat me wel opviel dat in de tijd dat ik dit tik is de internet verbinding al 2x weg gevallen. Ik was net aan het bellen op de Ziggo lijn toen hoorde ik ook ineens alleen nog maar digitaal gekraak. Dat maar eens in de gaten houden of dat blijft gebeuren.

Dus nu nog wachten totdat de lijn niet meer via KPN binnenkomt en dan wel via Ziggo?