Los bericht bekijken
  #83  
Oud 12 november 2008, 19:31
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
Ik was voornemens niet meer mee te discussiëren. Maar er is door mij weldegelijk aangegeven dat het wisselen van de lease binnen een uur op het modem mijn probleem van 1 november. Helaas geen dump gemaakt. Dus lees er gij oordeelt was het toch.
Aangegeven ja, echter werd die stelling helaas niet onderbouwd. Dit in tegenstelling tot degene die nu wel een onderbouwing aanlevert, iets waar we hier (maar ook bij Ziggo) wellicht wat mee kunnen.

Iets waar ik ook altijd vrij fanatiek op reageer op fora: mensen die van alles roepen op een forum waarbij een onderbouwing van wat ze roepen uitblijft, zonder dat ik een persoonlijke aanval wil doen, dit was bij jou ook het geval.

Jij claimde dat de servers van Ziggo een (groot)probleem hadden, maar een onderbouwing van de uitspraak bleef uit. Dit soort dingen zorgt er meestal voor dat er allerlei verhalen in de wereld komen omdat mensen graag kopieren en als waarheid aannemen wat ze ergens lezen. Vervolgens gaan ook zei dit woord verspreiden en zo is een roddel geboren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
Maar na zaterdag nog steeds stabiel en een lease van een week. Dus mij hoor je voorlopig niet meer. Maar er gebeuren voor het modem rare dingen.
Persoonlijk denk ik op basis van wat er in dit topic gepost word, en met name de kleine groep mensen die dit hier melden (ondanks dat dit een vrij druk bezocht forum is) dat het of een incidenteel probleem betreft op de servers van Ziggo, of wat ook heel goed mogelijk is dat het een probleem betreft waarbij een router de fout in gaat door bv een foutieve configuratie.

Aangezien ik uit jou reply's niet kan opmaken of het zonder router wel werkte kan ik daar weinig op zeggen. Vandaar dat ik deze vraag nu aan rolfhobby heb gesteld. Als het namelijk zonder router wel naar behoren functioneerd is de kans dat er iets met de DHCP servers is aardig geslonken en de kans dat er een probleem is met de router aanzienlijk gestegen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
Grappig dat je dit erbij zet. Of ruk ik nu iets uit zijn verband?
Eerder hebben we kunnen concluderen dat jij aangaf dat het na het klonen van je mac-adres van je pc naar de router het probleem bij jou opgelost was, niet dat ik zei dat het klonen een verplicht onderdeel was
__________________