Discussie: Vraag: Helpdesk Ziggo onbereikbaar
Los bericht bekijken
  #46  
Oud 12 november 2008, 17:16
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dat je niet iemand persoonlijk kunt antwoorden vind ik niet zo gek, zo moet je dat als bedrijf ook niet willen. Alle mail die naar je als bedrijf verstuurd word wil je op een plaats binnenkrijgen, en niet verspreid over persoonlijke mailboxen.

Wat nog wel een discussie puntje dat je niet kunt antwoorden naar een algemeen adres van de helpdesk waar iemand het mailtje oppakt. Aan de ene kant kan ik wel begrijpen dat je het inricht zoals ze nu doen aan de andere kant is het heel erg lastig. Een emailadres inrichten waar mensen mail heen kunnen sturen is voor de klant handig, maar heeft als bedrijf een paar forse nadelen.
Wat ik niet begrijp is dat Ziggo niet een normaal helpdesk ticket systeem heeft. Mijn hosting provider, de IT helpdesk op mijn werk, veel software leveranciers, de Logitech helpdesk (om maar een paar voorbeelden te noemen): allemaal hebben ze een systeem waar je online je klacht kan inloggen om je klacht te geven en de vordering te volgen, alle replies te lezen en daar weer op te reageren. Alle medewerkers kunnen dan de correspondentie volgen zonder dat je je verhaal opnieuw moet vertellen.

Ik snap echt niet waarom Ziggo zijn e-mail klachtenformulier niet aan een dergelijk systeem koppeld. En als ze het hebben gedaan hebben ze het heel knullig gedaan.