Los bericht bekijken
  #130  
Oud 12 november 2008, 12:30
Jerina's schermafbeelding
Jerina Jerina is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Emmen @home
Ziggo Internet: Goedkoopste Internet aansluiting en telefoon + volop bellen 24 uur + Analoge TV. Modem: Arris
Berichten: 9
Standaard

Ik wilde maar dat ik kon zeggen dat alle problemen zijn opgelost.....

Hier sinds eind september geen telefoon, gelukkig doet internet het wel weer, zodat ik nog enigzins op die manier op de hoogte gehouden kan worden van de gebeurtenissen. Om de kosten van de gsm nog enigzins te drukken, communiceer ik nu zo veel mogelijk via messenger en hyves met mijn dochter.

De gsm heb ik ooit aangeschaft alszijnde een lifeline, alszijnde een extra middel zodat ik 24 uur bereikbaar ben, wat in mijn situatie en de situatie in het gezin van mijn dochter van levensbelang is.

En dan heb je volop bellen via Ziggo, maar dan doet je telefoon het niet, en de rekeningen gaan gewoon door. Ik betaal voor wat ik krijg, niet voor datgene wat ik niet krijg, omdat door deze ongein mijn gsmkosten hoger zijn dan normaal en compensatie zal zeker zeer klantvriendelijk zijn. Ik heb in ieder geval niet de energie of het geld om via mijn gsm de klantenservice te blijven bellen.

Ik ben blij dat ik via dit forum in ieder geval kan laten weten dat ik nog steeds geen telefoon heb....Ik hoor nog steeds in mijn hoofd:"Mevrouw, het zal nog 3 - 5 werkdagen duren". Ik ben inmiddels de tel kwijt over hoeveel werkdagen we verder in de tijd zijn. Om maar niet te spreken over de onkosten die nu hevig op het budget drukken. Elke ochtend weer druk ik mijn telefoon in en luister ik of ik inmiddels een kiestoon heb, maar ook vandaag was het weer heel stil.

Het doet me goed om te lezen, dat de één na de ander weer telefoon heeft.....maar ik wilde wel heel graag dat ik dat ik dat ook kon zeggen...maar helaas.