Los bericht bekijken
  #41  
Oud 12 november 2008, 11:14
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Nu voel ik mij toch geroepen om twee zaken recht te zetten:

  1. Iedereen hier waardeert wat Raymond doet in zijn vrije tijd. Ik zie zelden zo'n loyaliteit jegens een bedrijf tegenwoordig. Ik hoop dat zijn baas dat ook ziet want hier hoort gewoon waardering voor te zijn.
  2. Ik en in ieder geval ook xahmol uit deze thread komen van het oude TVHomeForum, wat zich het best laat omschrijven als een anarchistische bende enthousiastelingen op het gebied van digitale tv. Dat forum is samengegaan met MGV/ZVG forum onder bepaalde voorwaarden, waarbij BenJ op 3 maart 2008 garanties heeft afgegeven om zorgen bij ons weg te nemen. Ik reageerde redelijk fel in deze thread omdat van die garanties opeens geen sprake meer leek. Daarom stelde ik de onafhankelijkheid aan de kaak! Niet om behulpzame medewerkers die hun vrije tijd opofferen te frustreren, maar om duidelijk te krijgen hoeveel van de beloftes van BenJ nu nog overeind blijven.
Het enige wat mij dus dwarszat is de onduidelijkheid wat betreft de onafhankelijkheid van dit forum, zoals ons (ex-TVHomeForum leden) was beloofd.