Los bericht bekijken
  #40  
Oud 12 november 2008, 11:00
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard klachten, Radar, etc.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht

Om dit even aan te halen. Op zich kan ik dit aan de ene kant heel erg toejuichen, aan de andere kant kan ik daar een beetje teleurgesteld van worden. Waarom is het radar-forum even belangrijker? Dit forum niet of minder belangrijk, zijn hier de problemen/klachten van een mindere aard?

Ik vermoed om er op het radar-forum het hardst geschreeuwd word, en dat daar de meeste damage-control kan worden behaald. Wat weer zo is omdat het radar-forum verbonden is aan tros-rader... die weer een vervelende uitzending over Ziggo kunnen houden. Ik denk dat dit eigenlijk de enige reden is waarop het gehele webcare team zich nu focust op het radar-forum en andere fora even links laat liggen. Persoonlijk lijkt mij dit niet een heel slimme strategie van Ziggo, ik denk dat ze beter 70% op het radar-forum kunnen focussen, maar zeker de andere fora niet links laten liggen (eigenlijk laat je nl klanten links liggen) en daar de andere 30% over verdelen.
Tja, als je vijf maanden bezig bent om problemen opgelost te krijgen is het lijkt mij niet zo vreemd dat je ook gebruik maakt van de mogelijkheid om een klacht in te dienen via Radar. Het lijkt er af en toe op of je als verrader wordt beschouwd als je een klacht ook bij Radar hebt ingediend.
Ondanks de inspanningen van diverse Ziggo medewerkers hier werkt mijn in Mei bestelde Alles in 1 pakket nog steeds niet zoals het zou moeten.
Vanmorgen werd er door een medewerker van de klantenservice tegen mij gezegd dat er helemaal niets bekend was van mijn klachten, dus dat er ook niet aan werd gewerkt. Hoe betrouwbaar die mededeling is kan ik niet beoordelen.

Wel ben ik net naar aanleiding van een mail naar de afdeling die over de Kassa klachten gaat gebeld door een medewerkster die heeft toegezegd de klachten direct door te zullen geven en dat ik vandaag nog wordt teruggebeld.
Dat is al aanzienlijk meer dan ik de afgelopen maanden heb kunnen bereiken.

Op zich zou het Radar forum niet belangrijker moeten zijn dan andere.
Waar het mij om gaat is dat toezeggingen die zijn gedaan ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Of dat nu via de helpdesk, dit forum, Ziggo medewerkers hier of door een team dat zich alleen bezig houdt met Radar klachten zal me eerlijk gezegd worst zijn.

Update: alweer gebeld door een Ziggo medewerker die er nu mee aan de slag gaat
Bovendien kon hij mijn klachtenlijst wel gewoon vinden.