Los bericht bekijken
  #20  
Oud 12 november 2008, 10:28
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Een nieuwe PC met een Intel quad core en een ATI Radeon HD4870 videokaart staat hoog op mijn verlanglijst. Kun je leuk mee vouwen denk ik.

(een HD4870X2 is natuurlijk nog bruter, maar fors duurder, en gezien mijn gebruik kan ik dat eigenlijk niet meer verantwoorden. Een Quad core kan ik verantwoorden want wil gaan video editen in Full HD AVCHD en zie dat dde systeemspecs dan minimaal een quad core zijn. Alleen qua videokaart: Houd niet van shooters maar met name van Turn Based Straregy wat games betreft, dus om dan zo veel geld voor een dual GPU videokaart neer te leggen terwijl een single GPU daarvoor goed genoeg is... Bovendien, heb nu een NVidia 7950GX2, en als zo'n dual GPU kaart mij iets heeft geleerd is dat je niet echt vrolijk wordt van de instabiele drivers, zeker onder Vista. Voor mij even geen NVidia's meer en ook geen dual GPU kaarten).

Alleen midden in een verhuizing, dus eerst even alle kosten daarvan afwachten en de eerste keer de nieuwe hypotheek afwachten.

Misschien 13e maand in januari.

Oh, en Excalibur, 5 dagen over die SMP units? Dan is een dual core Celeron echt heel veel trager dan mijn Core 2 Duo E6600.... Die 1920 punters gaan er bij mij exact in 2 dagen doorheen nu.

Wil alleen nog het experiment met de Linux client onder VMWare doen, maar moet daar eerst tijd voor vinden. Lukt niet echt midden in een verhuizing nu.