Discussie: Vraag: Helpdesk Ziggo onbereikbaar
Los bericht bekijken
  #44  
Oud 12 november 2008, 08:53
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

De helpdesk was bereikbaar !!!!!!!!!!! :tha nkyou::tha nkyou:, misschien door het nieuwe keuzemenu.

Na een eerste poging me weer af te schepen met een verhaal over snelheden die pas per 1 december in gaan, het bekende verhaal over router, spyware, virussen enz.enz. was de medewerkster bereid toch wat beter naar mijn gegevens te kijken nadat ik liet weten dat ik wel de "per 1 december snelheid " van internet Z2 heb en nieuwe en veel oude klanten gewoon de goede Alles in 1 snelheden hebben.
Het mac nummer van mijn modem was niet te vinden in het Ziggo systeem.
Op de vraag waarom ik geen facturen meer krijg werd weer geantwoordt : die staan op de Ziggo site. Daar staan dus geen facturen.

Wat nog merkwaardiger is, er was niets te zien over de klachten die eerder door andere medewerkers zouden worden doorgegeven. Er werd dus ook niet aan gewerkt.
Ik had dus eeuwig "even geduld" kunnen hebben zonder enig resultaat.
Of er verdwijnen nog steeds gegevens bij Ziggo, of klachten worden gewoon verwijderd. De laatste keren dat ik iemand heb gesproken kon die precies zien wat er wel en niet was gedaan de afgelopen tijd.

De medewerkster heeft al mijn gegevens en klachten "weer" doorgegeven en het zou "in principe" binnen vijf dagen opgelost moeten zijn.
Ik heb er iets meer vertrouwen in dat er nu wat gebeurt omdat deze medewerkster in ieder geval al aanzienlijk meer deed dan alle voorgangers, zoals mijn mac nummer vragen en opzoeken.

Ik wacht maar weer af .................

update: de 2de lijns medewerker die mij net heeft gebeld had geen enkel probleem met het vinden van mijn klachten en gaat er nu mee aan de slag. :tha nkyou:
2de update: alweer !! gebeld door Ziggo. Het is nog steeds een migratie probleem waar vanmiddag over vergaderd wordt en ik morgen het resultaat van te horen krijg.
Eindelijk communicatie met Ziggo.

Laatst gewijzigd door messed-up; 12 november 2008 om 11:18