Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 november 2008, 22:33
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Mogelijk dat u de aankonding op de Ziggo site gemist heeft, maar er is een storing met het aanmaken van wachtwoorden.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Winona Bekijk bericht
Je bent niet de enige, ik wilde van het weekend hier al een bericht schrijven, maar niet gedaan.

Ik heb Ziggo 4 mails gestuurd! Waar ik in 1 heb vertelt dat ze me behoorlijk boos hebben gemaakt, omdat ze niet luisteren. De rest ZEER GOED uitgelegd wat het probleem dus was.

Aangezien je vroeger met hetzelfde ww je mijn ziggo in kon en webmail kon zien had ik geen problemen en nu wel.

Ik kan wel mijn Ziggo in en niet mijn webmail (heb zelfs 2 mails, maar wat ik ook probeer qua wachtwoord niets werkt meer op beide mails niet).
Daarbij krijg ik nu gewoon alleen maar 3-mailtjes met hoe ik mijn wachtwoord kan veranderen en als ik ze dan vertel dat dit niet lukt, dan krijg ik weer zo'n zelfde e-mail!

Terwijl ik ze ook al heb vertelt dat ik namelijk GEEN noob ben!

En met dat ww veranderen kom ik niet eens verder met stap 2, want als ik volgende stap in klik en dan terug ga naar stap 1 houdt het een beetje op denk?
Maar nee hoor, dan krijg ik weer een e-mail met een verhaaltje over wat je kan doen om je wachtwoord te wijzigen en ook die werkt niet, want ja het is dezelfde mail met alleen een net iets andere link!

Conclusie? Ik ben het spuugzat! En waarom krijgen we ook geen brieven meer binnen? Informatie dat er @ziggo.nl bestaat? Is het misschien sindsdien dat gezeur begonnen?

En ook wat Tja zegt, dat viel mij ook al op! En ik vind dat heel erg apart en zo is het alleen maar makkelijker om te kraken en ik vind het ook belachelijk dat er een maximum is, want ik zit altijd over die achterlijke maximum heen die ze daar hebben.

Daarbij weet ik genoeg over IT en weet ik ook dat als je iets doorvoert moet je het goed uittesten en houd je klanten op de hoogte!
Nee, ze schuiven het liever af op de klant en we lezen de e-mails ook liever niet van de klant.

Nee ik wil Multikabel terug, die konden je helpen en reageerde normaal op je vragen en problemen in de mails. En als ze fout zaten gaven ze dat ook toe en waren niet zo geld belust.

En bellen? Zou dat wel zin hebben? Of ben je dan weer 30 euro verder op voor je geholpen wordt?