Los bericht bekijken
  #49  
Oud 11 november 2008, 22:28
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
@TiPo:
Als een emailadres zo belangrijk voor je is, waarom registreer je dan niet een eigen domeinnaam (met bijbehorend emailadres)? Kost tegenwoordig nog maar een paar centen en je hebt nooit meer een wisselend emailadres ook al verander je van aanbieder. Als je in de toekomst besluit om bv van Ziggo naar KPN over te stappen heb je weer het hele verhaal van het veranderen van emailadres.
En dit is dus precies waar ik het niet mee eens ben, zolang ik een overeenkomst heb, mag die niet zomaar eenzijdig veranderd worden. Dat ik praktisch, technisch andere oplossingen heb, doet daar niets aan af. Maar ook dit is een discussie die we wellicht in een ander onderwerp moeten voortzetten. En ik ben best bereid me aan te passen, omdat ik begrijp dat het nog niet zo goed geregeld is. maar het is vergelijkbaar met je telefoonnummer. Als je niet verhuist, je contract niet opzegt, wordt ineens toch je telefoonnummer veranderd

Waarom het ging, is dat ik een dienst afnam waar ik zeer tevreden over was, ik kreeg zelden of nooit meer spam binnen, Na een niet door mij gevraagde overgang, krijg ik ineens wel weer spam binnen. Dat het op een emailadres is van de vorige provider heb ik als eindgebruiker niets mee te maken.