Los bericht bekijken
  #37  
Oud 11 november 2008, 20:56
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Sorry, maar een hoop goede bedoelingen maken nog niets dat iets goed is.

En als mensen zich op hun teentjes getrapt voelen als iemand dat aankaart, zelfs zonder dat iemand aan wiens integriteit dan ook twijfels gepost heeft, is dat hun probleem en niet het mijne.

De hele discussie bewijst nml 100% dat deze vermenging niet handig is. Je krijgt er alleen maar discussies als deze van.
Hoho, er is niemand van ons op zijn teentjes getrapt, niet Raymond en ook niet ik, dus maak het nu niet erger dan het is. Er is nu juist gehandeld zoals jullie voorgesteld hebben. Dus het 'vermengingsprobleem' zoals je stelt is vanaf nu uit de wereld.

Ik heb al eerder geschreven dat als men vindt dat Raymond niet meer mag zien welk ip-adres iemand heeft wij dat zullen respecteren. (want meer ziet hij niet, de bijbehorende adres/klantgegevens heeft hij helemaal niet... dus privacyschending is helemaal niet terzake)

Ik heb de consequentie die dit heeft vooraf ook duidelijk gemaakt: Om problemen te signaleren moest hij anders iedereen benaderen om te vragen om extra gegevens. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij daar niet direct zin in heeft omdat hij op dit moment al enkele uren per dag hieraan besteedt en ook nog eens tientallen PB's kreeg. Ik kan zijn reactie dus ook wel begrijpen, zeker ook omdat er toch wel behoorlijke dingen gezegd werden over het vertrouwen in hem. Dat is teleurstellend, zeker voor iemand die al sinds 2005 een enorme hulp geweest is en heel veel problemen sneller oploste voordat iemand door had dat ze bestonden. Dat zal nu heel wat minder snel gaan. De problemen komen vast wel weer bij hem terecht, maar dan via de normale weg van de helpdesk en nog een paar schijven daarna, en dat kan wel eens lang duren.

De doelstelling van ons als MGV is/was om zo direct mogelijk problemen uit de wereld te helpen. Zowel via overleg met het management van Multikabel en later Ziggo, als ook om via onze interne contacten met de technische mensen zaken te signaleren. Dat is sinds het begin van de MGV in 1998 altijd heel goed gegaan. Aangezien Ziggo een veel groter en logger lichaam is dan Multikabel is het eerste een stuk moeilijker geworden. De tweede optie wordt voor veel zaken nu dus op deze manier ook een stuk moeilijker. Je kunt niet van de ziggo-mensen verwachten om in hun vrije tijd elke dag 4 of meer uren op het forum door te brengen met het beantwoorden van PB's (ja dat zijn de tijden die veel mensen er momenteel insteken). Datzelfde geldt ook voor ons beheerders. Wij kunnen moeilijk alles wat langs komt zelf oppikken, en doorspelen daarvoor wordt het te druk. We zullen dus in de toekomst moeten gaan verwijzen naar de helpdesk of de Ziggo-webcare (=helpdesk) die af en toe dit forum bezoekt. (nu even niet omdat het bij het radar-forum blijkbaar nu even belangrijker is)....
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....