Los bericht bekijken
  #35  
Oud 11 november 2008, 19:44
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-newby Bekijk bericht
wat een gezwets, het spijt me zeer hoor,
maar kijk eens naar hoeveel mensen Raymond een positief reputatiepunt hebben gegeven. zoveel blokjes ga ik van z'n lang zal z'n leven niet halen.
jullie zijn hier spijkers op laag water aan het zoeken.
ik ben blij dat mensen zoals raymond (en er zijn er nog meer, maar als ik ze ga opnoemen vergeet ik er vast een paar en dat wil ik niet) hier in hun eigen vrije tijd en misschien ook in hun werktijd, zorgen dat er een en ander weer op gang geholpen wordt.
ik vind dit niet ten koste gaan van de onafhankelijkheid van dit forum. het is momenteel een chaos bij ziggo. niemand kan dit ontkennen. en als de activiteiten van Raymond en zijn collega's hier helpen om een beetje structuur en oplossing in deze chaos te brengen, kan ik alleen maar zeggen: Ga vooral zo door.
De chaos bij Ziggo ligt echt niet aan de medewerkers zoals Raymond. Daar ben ik van overtuigd.
dus raymond, vanaf deze kant bedankt voor al je goede inspanningen. en ik ben ervan overtuigd dat je dit met goede bedoelingen doet. Misschien heb je hierbij privégegevens nodig. maar soms breekt nood wetten. en dat is hier toch echt wel het geval
Hoo! Er is hier NIEMAND in dit topic die zijn/haar twijfels heeft uitgesproken over Raymond als persoon (evenmin over zijn collega's)! Evenmin als er aangegeven is dat het niet gewaardeerd zou worden dat deze mensen een deel van hun vrije tijd opofferen om hier te komen en te helpen. Er is juist meerdere malen benadrukt dat het ontzettend gewaardeerd word dat deze mensen hier aanwezig zijn en proberen te helpen! Even goed lezen aub en niet alles uit de context trekken.

Deze discussie ging/gaat NIET over een bepaald persoon en wat hij/zij hier wel doet, evenmin als deze discussie er NIET over gaat dat er aan de goede bedoelingen van wie dan ook word getwijfeld.

Nogmaals goed lezen! Dan opnieuw oordelen.
__________________