Los bericht bekijken
  #30  
Oud 11 november 2008, 17:12
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Wat mij betreft kan de discussie ook wel dicht. Ik vind het namelijk jammer dat 1 a 2 mensen zich nu een beetje de gebeten hond voelen ondanks dat in elk geval absoluut niet mijn intentie was. Sterker nog, ik heb dit topic om een geheel andere reden geopend, kreeg alleen een andere wending door een post van iemand waar vervolgens deze hele discussie op volgde.

@Raymond, in de korte tijd dat ik hier op het forum zit heb ik al veel goede dingen gezien, het is in elk geval nooit mijn bedoeling geweest om op de man te spelen, en al helemaal niet om een beschuldiging in de wereld te helpen. Je inzet word zeker wel gewaardeerd, laten we dat voorop stellen! Als je het ervaren hebt als op de man spelen en beschuldigen wil ik je in elk geval van mijn kant mijn excuses daarvoor aanbieden!

@CeeS, ook was het niet jou gespeeld, en was het zeker niet de bedoeling om met beschuldigingen te smijten. Mocht je dit wel zo ervaren hebben geldt ook hiervoor dat ik daarvoor dan vanaf mij persoonlijk mijn excuses daarvoor wil aanbieden.

Overall gezien hadden mensen het misschien wel kunnen weten, maar klaarblijkelijk wisten heel veel mensen het blijkbaar niet. Hoe dat kan dat zal een vraag blijven. Ik wist het in elk geval niet.

Ik ga van mijn kant deze disussie staken aangezien ik het idee heb dat mijn posts (en dan spreek ik even voormezelf en niet voor anderen), anders worden opgevat dan het is bedoeld wat weer allerlei misverstanden en dergelijke in de wereld helpt dan dat is nooit mijn bedoeling geweest.
__________________