Los bericht bekijken
  #26  
Oud 11 november 2008, 16:40
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart Bekijk bericht
Raymond,

Dit is niet wat ik met mijn postings wilde bewerkstelligen. Niemand in deze thread twijfelt aan jou of CeeS. Echt niet. Het punt dat bij mij steekt is dat vooraf niet duidelijk is dat een medewerker van Ziggo meer informatie tot zijn beschikking heeft dan een regulier lid van dit forum. Er wordt zo benadrukt dat dit een onafhankelijk forum is dat ik wel even met mijn ogen stond te knipperen toen ik las dat er inderdaad een medewerker is met speciale rechten op dit forum. Ik kan daar prima mee leven, mits het vooraf maar duidelijk is. Dat is waarom ik nu zo fel reageer, posters wanen zich voor Ziggo anoniem, terwijl er toch een medewerker meer over ze weten dan ze denken. Ook al gaat het hier maar over een ip-adres.

Neemt niet weg dat iedereen hier waardeert wat je doet op dit forum, in je vrije tijd. Ik vind het ook prima als dit speciaalrecht gecontinueerd wordt, mits het voor iedere poster maar duidelijk is wie wat te zien krijgt. Een beetje transparantie graag.

Ik ben er echt niet op uit om je vrijwillege inzet te dwarsbomen of moeilijker te maken, ik struikelde over de term onafhankelijk.

Met vriendelijke groet,

Mart
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Nogmaals: niemand twijfeld aan de goede bedoelingen en de waardering voor de inzet van Raymond.

Wel denk ik dat dit idd de beste en de zuivere oplossing is: geen privé info naar Ziggo.
Al was het alleen maar om alle schijn te vermijden en dit soort discussies te voorkomen.
Dit hierboven. Het ging mij er evenmin om twijfel te zaaien of mensen ook maar ergens van te beschuldigen. Wel vond ik toen er aan het licht kwam dat er mensen meer rechten hadden om hier een discussie over te starten net als Mart ook aangeeft.

Persoonlijk maak ik me er niet druk om dat jij mijn ip zou kunnen zien, ook daar ging het mij persoonlijk niet om. Wel keek ik op van het feit dat een medewerker van Ziggo daar toegang tot had zonder dat blijkbaar (veel)mensen op dit forum daar van afwisten en dan in combinatie met de term onafhankelijk forum.

Het word zeker gewaardeerd wat je hier allemaal doet! Laten we dat voorop stellen!

Ik ben het met Xahmol eens dat dit misschien de beste oplossing is, ook voor de buitenwereld en de schijn en dit soort discussie's te voorkomen. Op persoonlijke basis zou ik er geenprobleem mee hebben als dat privilege gehandhaafd word, zolang dit maar kenbaar word gemaak of je het ergens kan opzoeken/vinden. Beetje transparantie op dat gebied is in dat geval wel wenselijk denk ik. Nu word het via een dergelijk topic bekend en dat lijkt me niet de gewenste situatie, krijg je alleen maar roddels (en onwaarheden) van in de wereld.
__________________