Discussie: Vraag: Helpdesk Ziggo onbereikbaar
Los bericht bekijken
  #29  
Oud 11 november 2008, 16:17
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Ben, de overloop werkt gedeeltelijk. Er worden idd calls vanuit de ene regio naar de ander gezet. maar...in het Oosten wordt er ook nog gewerkt met callcentra's (persoonlijk: die zijn wat vertragend)
Er staan hier postings waarin gemeld wordt van lange wachttijden.
De meerderheid moest lang in de rij staan, (vaak door diverse oorzaken)
Klanten die na enig wachten het gaan proberen door in het menu een andere keuze te maken. klanten die er doorkomen (bij verkeerde keuze) worden toch geholpen door een medewerker, maar wel een met mindere skills. Wat ook weer irritatie in de hand kan werken, ook als het erg lang duurt voordat klant goed geholpen is en daardoor weer lange wachttijden ontstaan.
Om je vraag over statistieken te beantwoorden: ja, de verkeersleiders houden echt alles bij. dit zijn real-time overzichten, van alle regio's

Radar: ja daar zitten idd "echte" klachten bij: valt hier allemaal te lezen, (ook door de diverse medewerkers) maar ook veel, (heel veel) klagers die klagen om te klagen, maar deze moeten wel allemaal behandeld worden, nagevraagd/gechecked/gebeld/terugebeld en dat trekt een enorme wissel op de zittende HD medwerkers, die eigenlijk de echte klachten/problemen willen behandelen.
Radar had eigenlijk ook moeten filmen bij al die medewerkers die thuis ook trachten forumposters te helpen, ook in de avond en naar de tijden te zien ook in de nacht en in het weekend.
Je ziet ook steeds meer geclassificeerde medewerkers vragen beantwoorden, hier op dit forum en op andere.
Sommige herkenbaar als Webcare Team, anderen toch ook wel herkenbaar door ze aangeven waar ze werken (NW) of juist door hun adequate antwoorden.

Zoals een medewerker al via een andere posting aangaf: achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse oplossingen. het oplossen van problemen, klachten, van het terugbetalen van telefoonkosten, tot het voorbereidingen tot hogere upload en downloadsnelheden.
Ben, tot slot: er wordt gewerkt met (en aan) de realiteit

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Oei, das een hele enge constatering. Waarbij ik meteen een aantal vragen heb.
1. Werkt de overloop niet ?
2. Hoe komt het dan toch dat dit forum en elders stijf staat van de berichten dat mensen er niet doorkomen ?
3. Worden al die afhakers wel meegenomen in de statistieken ? Kloppen die statistieken wel ?
4. Waar zie ik dat beeld toch vaker ? Statistisch ziet Ziggo dat het wel meevalt en toch lopen de klanten te hoop met problemen.

Ook al zou het dan allemaal statistisch wel meevallen. De klanten die buiten die normen vallen zijn wel degenen die het beeld voor Ziggo uitmaken. Die zitten op de fora, in de kranten en bij Radar. Die blokkeren de HD, die zorgen er voor dat alle hens aan dek staan bij Ziggo om de problemen op te lossen.

Laten we onszelf alsjeblieft niet bedonderen door de statistieken, die zijn prima als je prognoses en planningen wilt maken. Die gebruik je niet om af te rekenen met de realiteit.