Los bericht bekijken
  #10  
Oud 11 november 2008, 15:04
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Ik ben het helaas wel met de posters hierboven mij eens.

Ik heb veel respect en waardering voor al het werk iemand als Raymond hier doet op het forum, ook in de korte tijd dat ik hier ben. Als hij echter in staat is om de prive gegevens van forumleden in te kunnen zien zonder dat deze door een forumlid aan hem kenbaar worden gemaakt vind ik dat een zeer discutabel punt.

Natuurlijk snap ik de goede bedoelingen hiervan, en dat we hem hier allemaal in vertrouwen zie ik ook nog wel goed komen, maar dat veranderd mijn standpunt op de zaak niet. Ik ben het met mijn collega posters hierboven eens dat officiele of officieuse Ziggo medewerkers niet zonder toestemming van de betreffende persoon hier op het forum zijn/haar prive gegevens moeten kunnen inzien. Persoonlijk ben ik van mening dat de enige manier waarop deze mensen prive-gegevens kunnen verkrijgen is als de persoon een kwestie een PB aan een van die mensen stuurt met daarin zijn of haar gegevens.

Ook ben ik persoonlijk van mening dat als officiele of officieuse Ziggo medewerkers hier over meer rechten beschikken (lees mod of inkijk rechten in prive gegevens) als standaard forum gebruikers de onafhankelijkheid van dit forum zich op een zeer schuine helling begint te bevinden en het een groot grijs gebied aan het worden is.

Om er gelijk een kritische vraag over te stellen: Hoeveel extra rechten hebben een of meerdere Ziggo officieele of officieuse medewerkers en wat kunnen ze hier in de praktijk mee?
__________________