Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 november 2008, 15:01
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart Bekijk bericht
ik heb alleen geleerd altijd in worst-case scenario's te denken.
Ik in oplossingen. De kracht van het snel kunnen inspringen op een probleem is door snelle actie mogelijk te maken. Een directe communicatie tussen de "mensen van de werkvloer" en de forumbezoekers heeft altijd heel goed gewerkt voor moeilijke problemen. Vaak veel beter als via een helpdesk.

Overigens is het niet waar dat "ziggo-medewerkers direct toegang hebben tot ip-gegevens van dit forum". Er is alleen voor gekozen om 1 persoon die wij persoonlijk kennen en waar wij persoonlijk voor instaan in 1 bepaald forum wat over mail/news gaat de mogelijkheid te bieden om de problemen die daar gemeld worden snel op te lossen. Dus zeer beperkt. Deze persoon zien wij dan niet als "derde", maar als iemand van onze communicity die ons wil helpen. Aan de ene kant wil iedereen zo snel mogelijk geholpen worden, maar aan de andere kant willen we ook beperkingen omdat de zaak ook theoretisch helemaal moet worden afgetimmerd. Dat is het dilemma waar we voor zijn gesteld.

Maar hoor graag wat volgens jou dan de beste oplossing is.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....