Discussie: Vraag: Helpdesk Ziggo onbereikbaar
Los bericht bekijken
  #18  
Oud 11 november 2008, 14:47
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

In tegenstelling tot de meesten andere posters hier ben ik er tot nu to (zo'n 20 keer) altijd nog door gekomen bij de helpdesk.

Alleen de korste tijd dat ik moest wachten was 18 minuten, maar meestal tussen de 20 en 25 met uitschieters naar boven.

En wat pas echt frustrerend is:
  • elke keer als je belt spreekt iemand het verhaal van de vorige collega volledig tegen (collega 1: decoder is verzonden, collega 2: decoder kan niet verzonden zijn want er is er nog geen één geleverd, collega 3: interactieve TV? Nog nooit van gehoord, collega 4: Wij verkopen de Cisco nog niet dus u kunt hem niet besteld hebben. Gelukkig heb ik de Cisco nu)
  • De mensen aan de lijn hebben absoluut geen oplossen vermogen. Op zich niet erg, ik snap het onderscheid tussen first line en second line support. Alleen brengt het klanten tot razernij als telkens afspraken dat je wordt teruggebeld door in mijn geval de facturatieafdeling niet worden nagekomen, je uiteraard nooit kan worden doorverbonden naar deze afdeling, je uiteraard ook nooit een leidinggevende aan de lijn kan krijgen en ook hier weer natuurlijk de ene medewerker geen idee heeft van de afspraken die je met de vorige medewerker hebt gemaakt. Zit er serieus aan te denken mijn gesprekken met de helpdesk voortaan op te nemen om bewijs van de afspraken te hebben (ondertussen nog steeds geen factuur over juni tot augustus. Gelukkig wel weer vanaf september)
  • E-mailen is helemaal zinloos. Je krijgt letterlijk twee maanden later pas een reactie. Helaas wel met een antwoord waar je helemaal niets mee kunt omdat de vraag niet is beantwoord