Discussie: Vraag: Helpdesk Ziggo onbereikbaar
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 11 november 2008, 14:32
Detleff's schermafbeelding
Detleff Detleff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 oktober 2008
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 10
Standaard

Pfff, de afdeling Verkoop is bereikbaar omdat niemand wat wil kopen, snáp dat dan

Enfin, ik zal eens navragen hoe dat zit. Ik weet dat (in ieder geval tot voor kort geleden) iedereen word verbonden met medewerkers die bekend zijn met het netwerk waar de abonnee binnen valt (Dus Multikabelgebied krijg medewerkers van Multikabel, AtHome krijgt AtHome, etc.), dit heeft te maken met enkele verouderde systemen die soms nog geraadpleegd moeten worden.

Ik dacht altijd dat het probleem daar lag, maar die theorie word uit het water geschoten door mijn mede-Groninger... dus ik ben toch wel benieuwd.

Maar goed, alvorens iemand van de daken roept dat Ziggo het zelf ook niet weet, ik loop nog maar een maandje over de vloer, ik weet ook niet alles


Er zijn wat problemen met de overloop, daar ben ik zelf ook aardig de dupe van geweest. Gisteren vond het systeem het nodig om mij als almachtige te beschouwen en kreeg ik mensen aan de lijn met producten/problemen waar ik geen kaas van gevreten had, dus mocht ik maar met e-mails aan de slag gaan (kruiwagen Tros Radar, iemand?). Vanavond ga ik weer aan de slag, hopen dat het nu werkt.

EDIT: De statistieken kloppen wel maar zijn gebonden aan de vloer zelf, ik kan dus niet zien hoeveel mensen bij andere filialen in de wacht staan. De verdeling zou echter wel gelijk moeten zijn (20 medewerkers hier, 80 medewerkers daar = 20% klanten hier, 80% klanten daar).