Los bericht bekijken
  #7  
Oud 11 november 2008, 14:05
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Sorry hoor, maar zo'n verdachtmaking is een beetje vreemd.
Waarom zou een gebruikersvereniging niet meer onafhankelijk zijn als je iemand de gelegenheid geeft om snel een gemeld probleem op te lossen?
Onafhankelijk betekent bij mij "los van". Dus als ik hier iets post ga ik ervan uit dat ik anoniem blijf voor Ziggo, jullie zijn immers onafhankelijk. Door medewerkers direct toegang te geven to IP-gegevens van dit forum is elke Ziggo internetklant direct traceerbaar door die medewerker. Moet ieder forumlid nu en in de toekomst er dan maar op vertrouwen dat kritische noten niet leiden tot pesterijtjes e.d.?

Raymond heeft zich hier erg behulpzaam opgesteld en dat waardeer ik ook zeer. Maar het gaat mij te ver dat de privé gegevens toegankelijk zijn zonder toestemming van de klager, immers een ip-adres is voor een medewerker voldoende om bij alle gegevens te komen. Dit soort verwevenheid van medewerkers op een forum maakt de term onafhankelijk voor, in ieder geval, dit forum onhoudbaar.

Ik zie best de goede bedoelingen hiervan CeeS, ik heb alleen geleerd altijd in worst-case scenario's te denken. En de term onafhankelijk hanteer ik altijd rigide.

edit:
Het ip-adres vrijgeven strookt ook niet echt met de forumregels:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forumregels
Privacy Policy
e-mailadressen van gebruikers van dit forum en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verkocht, verhuurd, of zonder toestemming aan derden ter beschikking gesteld worden.

Laatst gewijzigd door Mart; 11 november 2008 om 14:26 Reden: privacy policy toegevoegd