Discussie: Phishing ?
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 11 november 2008, 11:41
Harold's schermafbeelding
Harold Harold is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 februari 2008
Locatie: Franeker @Home Netw. Sneek
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Nu Humax 5200 en Horizon, had CI+, Samsung DCB-B270R en Digi1
Berichten: 1.078
Standaard

Ik heb er ook een gekregen, volgens mij niet speciaal voor @Home e-mail houders


Subject: E-mail account opwaarderen

Lieve E-mail account gebruiker,

Dit bericht is afkomstig van WEBMAIL E-mail messaging center voor al onze e-mail account gebruikers. Wij zijn momenteel een oefening die het onderhoud is voor de modernisering van onze database en e-mail account center.

Deze oefening omvat de de-activatie van slapende / ongebruikt / ongeldige e-mail accounts om ruimte te maken voor verdere opwaardering. Ter bevestiging van de geldigheid van uw e-mail en om te voorkomen dat uw account vanaf de-activeren, wordt u geadviseerd deze te actualiseren door het verstrekken van ons de volgende informatie.

Uw e-mailadres hieronder identiteit;

E-mailadres Gebruikersnaam: ....................
EMAIL Wachtwoord: ....................
Geboortedatum: .....................

Waarschuwing!

Account eigenaars wordt verwacht dat zij hun rekeningen niet binnen 10 werkdagen na ontvangst van deze mededeling. Niet-naleving van deze aankondiging binnen de gestelde tijd zal worden geconfronteerd met het risico van verlies van zijn of haar account. Bedankt voor uw medewerking!

© 2008 Webmail internet. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of herverdeling van Pacnet Internet-inhoud en afbeeldingen, ook door de landbouw of vergelijkbare middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van webmail internet.