Discussie: Gedonder met Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 november 2008, 10:25
w230160's schermafbeelding
w230160 w230160 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Heerlen @home
Berichten: 13
Standaard Gedonder met Ziggo

Tja waar te beginnen, op 3 oktober alles in 1 extra besteld. De toezegging dat ik binnen 14 dagen mijn spullen zou ontvangen. Dus ik blij dat ik op 18 oktober een keurige brief van Ziggo krijg dat het op 21 oktober gaat werken. ( Had tot nu toe z3 internet en analoge tv.) Maar geen spullen, dus even gebeld naar de helpdesk........na zo'n 43 minuten kreeg ik een behulpzame jonge man die zou controleren waar mijn spullen blijven maar helaas, het programma om de status van het pakket te bekijken werkt niet. Ja dus maar een mailtje gestuurd en nog een maar antwoord blijft uit. Afgelopen vrijdag 7 november was mijn snelheid gezakt van 1.43 Mb naar 1.20 Mb Ziggo gebeld en daar krijg ik te horen dat er in de wijk werkzaam heden zijn geweest gedurende de nacht. Dus stekker uit het modem, pc rechtstreek aangeloten, nope niets veranderd In het weekend bar en boos gaat mijn snelheid de richting van de beurs uit dramatisch langzaam tot redelijk.
Vandaag maar eens gebeld en weer blijkt dat men niet in het programma kan komen om te kijken waar mijn spullen blijven.....ik word er moe van, een telefooncentrale die dagen lang kuren heeft ( niet bereikbaar )
een track en trace die het niet doet, en als klap op de vuurpijl je internet wat alleen langzamer wordt in plaats van sneller. Nou de moraal van het verhaal, als een ouwe demente vent als beeld van je bedrijf brengt gaat de rest ook die kant op. Een ding wel, de medewerkers worden er zelf ook helemaal gek van. Dus ga ik maar eens kijken bij xs4all, hoor ik tenminste goede geluiden van. Jammer Ziggo maar een geriatrische inrichting is het enige wat ik je nog toe wens!