Los bericht bekijken
  #66  
Oud 10 november 2008, 20:27
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
Tevens een mail gehad dat Ziggo het modem heeft doorgemeten en niets vreemd hebben kunnen vinden.

Van: Ziggo Klantenservice [mailto:noreply@casema.nl]
Verzonden: maandag 10 november 2008 11:14
Onderwerp: RE: PC3648 - Klacht - Internet - Storing: Verbinding en ontvangst [REF:]


Geachte heer/mevrouw X,

Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC3648 - Klacht - Internet - Storing: Verbinding en ontvangst".

Ik heb uw modem doorgemeten en constateer dat er geen problemen met het signaal of het modem zijn. Ik raad u aan om uw verbinding zonder router te testen. Sluit hiervoor één comuter direct op uw modem aan. U zult waarschijnlijk zien dat u dan een stabiele verbinding heeft. Daaruit kunnen wij concluderen dat het probleem bij uw router ligt.
Mocht u echter met een directe verbinding met uw modem ook geen goede verbinding krijgen, schroom dan niet om nogmaals contact met ons op te nemen.
Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice.Klik hier voor meer informatie.


Met vriendelijke groet,

Geert Broeren
Afdeling Klantenservice
Ziggo


Prima service heb meer aan dit forum gehad dan Ziekko zelf
1- Logisch dat zij jou router niet ondersteunen, en dus hoef je ook geen storingsanalyse op jou router te verwachten. Als het zonder router werkt is het in principe voor de provider klaar. Dat router gedeelte is voor jezelf, kunnen zij je niet bij ondersteunen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dat Ziggo geen ondersteuning bied op eigen gekochte routers lijkt mij nogal logisch. Er zijn zoveel verschillende merken en typen routers verkrijgbaar, dat is echt niet te ondersteunen voor een helpdesk van een provider.
2- Omdat ze geen ondersteuning bieden op een router die je zelf gekocht hebt, waar je dus zelf de verantwoording en het beheer voor draagt. Je krijgt wel keurig een mail terug dat ze geen problemen kunnen constateren mbt de verbinding tot aan het modem.

En dan ga je ze Ziekko noemen? Omdat je niet de ondersteuning krijgt die je had verwacht maar waarvan je wel had kunnen weten dat het voor jezelf is/was? Beetje flauw in mijn ogen. Feitelijk had JIJ een probleem met je eigen router wat JIJ niet kon oplossen. Moet het niet op de helpdesk van Ziggo afschuiven, zij kunnen het ook niet helpen dat JIJ het probleem niet kan oplossen met je eigen router.
__________________