Los bericht bekijken
  #19  
Oud 10 november 2008, 12:52
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jwedda Bekijk bericht
Nee, dat was allemaal geregeld. Ook bij Online had ik een "alles in 1 / internet en telefonie" Ik heb pas na de confirmatie van Ziggo mijn abo bij Online opgezegd. Ik heb hier meerdere gesprekken over gehad met de helpdesk van Ziggo ( Die trouwens altijd snel bereikbaar was ).
Lullig gezegd, maar dat maakt niet zoveel uit. Na de conformatie van Ziggo is het porteringsproces echter nog niet in werking gesteld. Dit houd in dat als jij dan bij de oude provider opzegt het nummer even eenvoudig gezegd de status krijgt "opgezegd". Met een dergelijke status is het in principe niet mogelijk om een nummer te laten inporteren door een andere provider en gaat in 99 op de 100 keer dan ook fout.

Per wanneer word het online abonnement beeindigd? Per die datum zul je dan waarschijnlijk je nummer kwijt zijn, deze is dan in bezit van je vorige provider

(let wel, een telefoonnummer is nooit van jezelf, je krijgt deze in bruikleen van je provider, provider blijft altijd eigenaar).

Even een (mogelijk) fictieve situatie:
Als een telefoonnummer wat je bij online had een geporteerd nummer van KPN is/was, zal ook online het nummer weer moeten afstaan aan de originele eigenaar en dan zou het zelfs kunnen inhouden dat het nummer teruggaat naar KPN voor zover ik weet.
__________________