Los bericht bekijken
  #18  
Oud 10 november 2008, 11:59
Koriel's schermafbeelding
Koriel Koriel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Maastricht -@Home
Berichten: 2
Standaard Wat een oplossendvermogen zeg!!

/edit: Dit ben ik dus ook..

Ik kom net weer van de helpdesk af.. vriendelijke jongen trouwens.

Weer bevestigd gekregen dat de nummerportering e.d. goed was aangevraagd. Maar ik zit nu al 9 dagen dat ik niet telefonisch bereikbaar ben. Er was mij aanvankelijk verzekerd dat ik NU weer gebeld kon worden.
Niet dus.
"ik geef er de hoogste prioriteit aan"... ja ja.. "maar de kans dat het deze week wordt opgelost is niet zo groot.. ". Dus dat betekend dat deze call nu al 9 dagen openstaat, en hoogst waarschijnlijk wordt verlengd tot minimaal 16 dagen.. gewoon omdat de nummerportering niet goed is uitgevoerd.
Werken ze op de helpdesk met ITIL? SLA? Wat is een hoogste prioriteit? Als die al langer dan een week kan duren.. nou nou, wat moet ik mij dan voorstellen bij een gewone of lage prio? Never?

Jaren gelden zat ik bij demon adsl, via internet een verhuizing aangevraagd naar toenmalig Wanadoo.. Geen enkel probleem, internet en telefonie lag er ca 30 minuten uit. Ik heb de Wanadoo/Orange/Online helpdesk nooit nodig gehad.. dat is... tot dat ik naar Ziggo ben overgestapt.

Ik vertrouw er wel op dat het ooit goedkomt, maar ik zou en overstap nu nog niet aanraden. ( Ik moest nu wel, anders zat ik weer een jaar vast )

Laatst gewijzigd door Koriel; 10 november 2008 om 12:00 Reden: heh.. dubbele account