Los bericht bekijken
  #219  
Oud 9 november 2008, 23:40
rpvrpv's schermafbeelding
rpvrpv rpvrpv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Leiden / Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: CISCO PVR
Berichten: 12
Standaard Pvr & epg

Even terug naar het topic; bugs.

Ik heb het vandaag even helemaal gehad met dit apparaat. Ik wordt gek van het pvr gedeelte.

EPG werkt dus nu niet zoals bekend (no name) en een tijdsopname is ook een crime. Wanneer krijgen we weer een firmware update Ziggo????

Ik heb dus handmatig tijdsopnames ingepland, blijkt dat van 1 opname er maar 4 minuten is opgenomen en hij verder helemaal niet meer voorkomt in de lijst met geplande opnames.

Ook is verwijderen van epg opnames en/of tijdopnames is zeer onduidelijk.

Als je iets hebt ingepland op dagelijks of wekelijks en je wilt hem deleten, dan krijg je de keuze of je "deze" of "alles" wilt verwijderen??? Ik heb inmiddels denk ik het verschil begrepen, maar waarom deze keus?
Als ik een opname wil deleten dan wil ik ook alles deleten.

Nu blijk ik daamee dus een paar keer de verkeerde keus gemaakt te hebben (door alleen "deze" gekozen te hebben) en nu ploppen dagelijks eerder gemaakte tijdsopnames 2, 3 keer op in de lijst met geplande opnames die dus nu weer mijn nieuwe lijst met opnames flink in de war sturen. Grrrrrrrrr.

Ik heb het echt geprobeerd dit apparaat een kans te geven, maar op dit moment is het allemaal ontzettend K en bijna onbruikbaar wat betreft de pvr. Kan ik een refund krijgen?

Laat ik afsluiten met iets positief; beeld kwalitiet is zeer goed tot uitstekend van het apparaat, maar dat is op dit moment dan ook alles.