Los bericht bekijken
  #11  
Oud 9 november 2008, 23:40
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bnijmeij Bekijk bericht
De informatie die Anoniem verstrekt, daar kun je als in de wacht gezette telefoonklant wat mee. De problemen worden onderkend en er wordt hard aan gewerkt. Voor de informant heb ik respect. Niet voor Ziggo als organisatie want de vraag is waarom Ziggo dit soort informatie nou niet gewoon in voor iedereen begrijpelijke taal op de frontpage van de eigen website zet? Dat geldt ook voor de problemen die er zijn ten aanzien van de telefonische bereikbaarheid van de klantenservice en de fouten in het doorkiessysteem. Dat zou adequate voorlichting zijn waar wachtende, boze, geïrriteerde of bijna weglopende klanten wat aan hebben. Ik snap werkelijk niet, dat het Ziggo-management dat niet doorheeft en zich al dan niet bewust omtrent de veelheid aan problemen, klachten en kritiek in stilzwijgen hult. Zeker na de Trosradar-uitzending van afgelopen week vind ik dat echt volstrekt onbegrijpelijk en ook oerstom. Ziggo, wees gewoon eerlijk dat er dikke problemen zijn, dat er hard gewerkt aan de oplossing daarvan, dat klanten in extra gemaakte kosten gecompenseerd worden en behandel je klanten niet langer als halve of hele debielen of imbecielen. Ziggo-klanten hebben het volste recht op volledige informatie en daar is de website een uitstekend medium voor. Bovendien zou dat een goede gelegenheid zijn om het zwaar geschonden imago weer eens een beetje op te poetsen.
Precies! Communicatie is alles en het gebrek hieraan is iets dat ik het management aanreken. Het kan toch gewoon niet zo zijn dat een klant voor 1 en het zelfde probleem meer dan 20 keer moet bellen en vervolgens nog geen steek opgeschoten lijkt te zijn? Als je je procedures en processen (bijv. onderscheid prioriteiten / bestaan van escalatieprocedures) in place hebt, kun je dit soort situaties voor zijn. Misschien is de totale doorloopsnelheid echt niet veel korter, maar je zou op z'n minst wat meer begrip krijgen van de klant.

Ik waardeer het zeer dat user Anoniem hier extra informatie en updates geeft (je krijgt eindelijk het gevoel dat men echt serieus bezig is), maar die informatievoorziening zou eigenlijk onderdeel moeten zijn van de normale 'way-of-working'. Maar hopelijk gaat dat ook nog eens zo ver komen.