Los bericht bekijken
  #19  
Oud 9 november 2008, 18:39
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Hoort de HD-kwaliteit niet leidinggevend te zijn voor de keuze van het pakket? Dus HD-zenders in het HD-pakket. Anders kunnen ze net zo goed het HD-pakket opheffen en de betreffende kanalen in het pakket van de SD-versie plaatsen. Dat lijkt me eerlijker voor de mensen die nu 4 euro per maand betalen en Ziggo doodleuk b.v. eurosport HD gratis ter beschikking stelt.
Ik ben het niet helemaal met je eens. De HD zenders die nu nog in het pakket zitten zijn duidelijk anders geprogrammeerd dan de SD tegenhangers. NGC HD heeft programma's die niet op de standaard versie te zien zijn, zo ook met History channel en discovery.

Straks met Nederland 1 t/m 3 en mogelijk nog andere commerciele zenders, zijn opgewaardeerde versies van de SD uitzendingen, de uitzendingen zullen in SD en HD precies hetzelfde zijn.

Neemt niet weg dat het HD pakket wel erg karig aan het worden is met slechts 3 zenders, daar zou inderdaad nog wel een paar extra "special" HD zenders bij mogen, ik zou alleen niet weten welke.. Nu zijn het allemaal docu zenders, misschien is het leik een amusementsprogramma toe te voegen, wordt het toch weer wat aantrekkelijker.

Lots