Discussie: ziggo-panel
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 9 november 2008, 17:09
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Dat staat idd op de rol, daarvoor moeten we wel voorinzage krijgen van de vragenlijst. Tot zolang moeten we het nog doen met de input vanuit het forum en wat we zelf zien bij de beantwoording. Dus in feite commentaar achteraf.
Ik zou pleiten voor volledige openheid van deze enquetes. Dit mede door ervaringen die ik met een enquete had bij @home. Deze enquete was dusdanig eenzijdig dat je in feite alleen maar kon beantwoorden het wel eens te zijn met bepaalde bijdrages en je via deze enquete alleen maar kon beantwoorden hoe hoog deze moest worden.

Hetzelfde met zenders die weg moeten of niet. Wanneer je als Ziggo alleen een rijtje zenders noemt die je als Ziggo zijnde graag ziet verdwijnen (met wat voor reden dan ook) dan zet ik echt vraagtekens bij de objectiviteit.

Daarnaast vinden ze altijd in achterkamertjes plaats. Als je de menig van de klant wilt (of juist ook van mensen die nog geen klant zijn) zet dan openbare enquetes/polls op de Ziggosite en ga niet op de manier te werk zoals dit in het verleden ook ging.

Zelfde wanneer je mensen die nooit kijken naar Cbeebies/CBBC gaat vragen wat ze van deze zender vinden... Die zeggen altijd dat er geen/weinig interesse is. Vervolgens in een communique roepen dat deze zender weinig interesse geniet is dan erg zwak, zeker wanneer Zizone bijvoorbeeld nog wel wordt doorgegeven.