Los bericht bekijken
  #36  
Oud 8 november 2008, 15:07
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TiPo Bekijk bericht
Dank voor je snelle reactie, maar Sorry, dat betekent dus dat ik geen oplossing mag verwachten?

Lijkt me dat Ziggo een oplossing moet bieden, desnoods in de vorm van extra betaling (en daarom zou ik graag mijn factuur controleren). Ik kan orange / online niet meer benaderen, Ziggo heeft alles overgenomen inclusief de verplichtingen naar klanten lijkt me. Dat er problemen zijn bij overgang kan ik begrijpen, Dat ik functionaliteit verlies niet.
Orange stuurt alle troep door, spamfiltering is alleen effectief als je het aanpakt waar het je netwerk in komt. De server die deze mail verzend is een belangrijke pointer in dat verhaal. De server die ons nu de troep verstuurd is in feite de mailserver van Orange/Online. Die staat (gelukkig) niet op een blacklist. Ik snap dat uit jouw perfpectief Ziggo die ellende maar moet oplossen. Maar dat is helaas niet het geval. Idem voor alle virussen. Het is in Nederland zelfs in de wet geregeld dat je geen virussen mag rond sturen, is strafbaar, toch krijgen we dagelijks pak um beet 200.00-300.000 virussen van Orange binnen. Omdat ze daar de mail ongefilterd doorsturen.

Je Ziggo adres blijft immers schoon, alleen de doorgestuurde 'troep' van Orange/Online niet. Dit is hetzelfde als je je spam zou laten doorsturen vanaf een adres op je werk.

Mijn advies, gebruik gewoon je nieuwe Ziggo adres, het Orange/Online adres vervalt in time alsnog, dus waarom niet meteen. Dan ben je ook van de troep af.

Bye,
Raymond.