Los bericht bekijken
  #6  
Oud 8 november 2008, 13:43
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Ok.. dit is duidelijk..

Vraag:

is het niet mogelijk die stats hier live te posten.. dus zeg maar
actueel en in realtime..
Phoeh.. das een goeie.

Het zal vast kunnen, maar dan heb je of iemand nodig die elk uur hier een topic met de actuele stats aanpast, of je hebt een script nodig die realtime of bv op uurbasis een bepaald topic vernieuwd... Dit script zal op de server moeten draaien. Hoeveel resources en traffic dit gaat veroorzaken is gissen.

Het zal vast mogelijk zijn, maar daar komt wat meer bij kijken dan 1x per dag de stats laten posten aan de hand van een template. Iemand die dit elk uur handmatig gaat doen.. denk niet dat er iemand is die daar de tijd en zin voor heeft, zeker niet voor langere tijd. Hier is trouwens ook nog geen script voor, dus je zult alles met de hand moeten kopieren en plakken van de stats pagina van bijvoorbeeld tadah.

Veel werk en inspanningen terwijl mensen die de actuele/realtime stats willen weten ook kunnen gaan naar: http://tadah.mine.nu/index.php?mode=...=subteamoffset (eventueel datum aanpassen op pagina zelf naar actuele datum).

Maar mischien dat hier mensen zijn die voldoende kennis van zaken hebben (en de zin en tijd) om hier een script voor te schrijven. Dan is het nog de vraag of dat gehost mag worden hier op het forum, maar daar kunnen de mods wellicht een antwoord op geven?
__________________