Los bericht bekijken
  #366  
Oud 7 november 2008, 16:06
Rowdy.nl's schermafbeelding
Rowdy.nl Rowdy.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2008
Locatie: Venlo - @Home
Ziggo Internet: Al1One Z3
DTV: Humax
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mr_Parker Bekijk bericht
Een tijdje terug had iemand deze site: http://www.ziggoziet.nl/jesse/ al eens gepost.

Een officiële site van Ziggo waar ze doodleuk een mediacentre bespreken met DVB-C. (zie links onder).

Of ziggo moet (per direct) stoppen met deze site, of (per direct) het ook echt mogelijk maken, en ondersteunen lijkt me.
Nu "adverteren" ze immers met iets dat niet kan / mag / werkt / ondersteund wordt / etc.... (hoe je het ook wil formuleren)

Hoe zit dat nu hiermee anoniem?
En nog steeds heeft Anoniem deze vraag mooi ontweken.

Een Ziggo site waar een leuk type Mediacenter PC wordt weergegeven. Leg mij en vele anderen hier eens uit hoe dat ding werkt.

Als ik op die naam van dat ding op Google zoek is de eerste hit een webshop waar ik de vermelde DVB-C ontvanger kan kiezen met 'CAM' voor Casema/UPC/Ziggo... Moet Ziggo het lef eens hebben dat ding nu, of in de toekomst niet meer te laten werken, dan hebben de eigenaren die zo'n ding na aanleiding van die site gekocht hebben toch wel een redelijke grond voor een rechtszaak? (al dan niet door sabotage van de CAM)

Nu kun je wel met het lame excuus komen dat die site niet van Ziggo is (SIDN verwijst niet naar Ziggo) maar Ziggo is normaal wel wat agressiever met het verwijderen van onterechte sites die in hun huisstijl gemaakt zijn?

Overigens ga ik lekker met mijn nieuwe 42PFL9603H icm een Alphacrypt lekker digitale TV van Ziggo bekijken, als ze al ooit CI+ gaan ondersteunen is mijn TV al afgeschreven: begin van dit topic zegt Anoniem "begin 2009" verderop "medio 2H 2009". Die laatste is dus na oktober 2009. Net zoals we nu al die extra hoge snelheid van Ziggo hebben die ze bij de introductie beloofden. Right.

Disclaimer
Niet bedoeld als rant oid, en mij boeit het verder betrekkelijk weinig, ik ben redelijk happy met wat ik heb maar ik irriteer me mateloos dat Ziggo (ook bij mensen/bedrijven in het algemeen hoor) vanalles beloofd, altijd te laat is met wat ze beloven en als het dan komt komt het in een afgezwakte vorm.

Met betrekking tot Anoniem; geeft antwoord op simpele vragen van mensen. Zodra iemand er verstand van lijkt te hebben en met gerichte vragen/argumenten komt wordt die persoon:
- of genegeerd
- of verwezen naar irrelevante handleidingen/voorwaarden zonder de volgens hem belangrijke/relevante stukken te quoten
- of met afkortingen afgekat
- of gepoogd met overbodige mumbo jumbo af te troeven.

De nickname alleen al. Geef jezelf bv de naam "frits, de ziggo employee'. Maar "anoniem", komop zeg...
__________________
Rowdy.nl | Wassup...?