Los bericht bekijken
  #97  
Oud 7 november 2008, 15:30
ebrinks's schermafbeelding
ebrinks ebrinks is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2008
Locatie: Paterswolde
Ziggo Internet: Z1 Wifi
DTV: Samsung
Berichten: 15
Standaard nog steeds geen telefoon

Ondanks de goede geluiden op dit forum...wij hebben nog steeds geen telefoon. Nu al 6 weken. Het enige wat we te horen krijgen is...u storing is bekend in onze administratie. wij streven er naar de storing binnen 3 werkdagen op te lossen....

Helaas...

Het formulier van hier ingevuld, Tros Radar ingeschakeld, Coax.nl....helemaal niets. Schandalig dat een bedrijf zo lang niets van zich laat horen en al helemaal niets doet. Nu kun je mij nog zoveel vertellen over achter de schermen wordt hard gewerkt maar dat kun je mij niet wijs maken. Een familielid van mij heeft ondanks een nieuw abbonnement afgesloten en binnen 1 week werkte alles.....Hoe kun je dan zeggen dat er hard wordt gewerkt. Het enioge dat Ziggo nu does is nog meer irrtatie opwekken. Nieuwe klanten werven terwijl de de oude laat stikken. Schandalig!!!

het enige wat mij weerhoud van het opzeggen is de angst dat ik mijn nummer kwijtraak of nog langer in de problemen zit, ben ook niet voor niets bij KPN weggegaan maar daar heb ik inmiddels wel spijt van.

Ziggo stop met werven van nieuwe klanten en help eerst de bestaande. Niet met loze beloften en met het aan het lijntje houden maar met oplossingen!