Los bericht bekijken
  #21  
Oud 7 november 2008, 14:56
rolfhobby's schermafbeelding
rolfhobby rolfhobby is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2008
Locatie: Weiteveen EX@home user (Modem: Scientific-Atlanta webstar)
Ziggo Internet: @home internet intensief 12000 Ziggo z3
DTV: geen
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dat bedoelde ik dus met het iets roepen en zeggen dat het niet goed is zonder te weten wat het inhoud of je te vediepen in de materie. Het snel knipperen geeft min of meer aan dat er activiteit is, je kunt daaraan niet zien hoeveel je verbinding gebruikt word. Zelfs een ping request elke halve seconde geeft een regelmatig/snel knipperend ledje, alleen een ping request is per ping slechts enkele bytes. Zelfs 1000 ping requests per seconde is nog maar een paar kb aan dataverkeer. Het modem zal regelmatig communiceren (pollen) met het netwerk, ook je router zal regelmatig communiceren met het modem, maar ook met eventuele bronnen op het internet, bv voor updates oid.
tja maar ik blijf vreemd vinden als me PC's uit zijn dat die nog aan het communiceren (pollen) met het netwerk! kijk als alles ofline is zie ik soms knipperend ledje soms wel 10 keer per minuut en nu zie ik hem wel 60 keer per minuut en dat vind ik vreemd?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Wat kost de Ziggo helpdesk per minuut? Volgens mij vind ik op de website van Ziggo dat je naar 0900-1884 kunt bellen voor lokaal tarief. Hier word Ziggo echt niet rijk van, sterker nog, het kost hun bakken met geld. En de extra mobiele kosten..? Je bedoelt die?
nou er gaat een deel gaat naar ziggo en de rest gaat naar de 0900 boer (provider) en die andere deel gaat naar (de mobiele kosten) KPN, snap je nu hoe hoog dit soms kan zijn? eh Ik kan maar gaan klagen maar daar word ik niet wijzer van, en dat help natuurlijk nooit, ik als alleenstaande!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Zul je Ziggo moeten gaan bellen of een bericht sturen via de website, daar kunnen wij dan niets aan doen.
tja het sturen van web-email waar je steeds alles opnieuw mot invullen vind ik vreemd, we zitten hier niet op hun werkt te wachten! kijk andere diensten werken alleen met klanten Nr's of reg.. Nr.'s dit gaat veel snelle hoor! En bellen heb geen zin want ik sta nu in rood bij me bank!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Welke snelheid haal je eigenlijk, en waar test je het mee?
eh via http://www.speedtest.net/ en http://www.speedtest.nl/ zie een afdruk hier boven

Laatst gewijzigd door rolfhobby; 7 november 2008 om 15:13