Los bericht bekijken
  #19  
Oud 7 november 2008, 13:22
rolfhobby's schermafbeelding
rolfhobby rolfhobby is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2008
Locatie: Weiteveen EX@home user (Modem: Scientific-Atlanta webstar)
Ziggo Internet: @home internet intensief 12000 Ziggo z3
DTV: geen
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Wat ik ga zeggen gaat misschien niet in goede aarde vallen, maar mag ik vragen waarom je zomaar ongefundeerde uitspraken rondstrooit? Op basis van dat het lampje niet snel mag knipperen constateer jij dat het geen goed teken van het modem is als dat wel het geval is?

Zo komen de verhalen in het leven, mensen die ongefundeerd wat in het rondstrooien op een forum. Als jij met een goede onderbouwing komt van je uitspraak ben ik de eerste die je mijn excuses aanbied en mijn woorden terugneemt.Wat ze vragen is om zelf een aantal dingen uit te sluiten. En die vertragende factor waar ze het over hebben is "iets" binnen je windows omgeving, dit kan een programma zijn als een firewall, virusscanner of zelfs iets geheel anders.

Als je namelijk een test in de veilige modem (met netwerkondersteuning) doet en je haalt WEL je snelheid, in tegenstelling dat als je de pc normaal opstart je de snelheid NIET haalt, dan zit er dus een probleem binnen je eigen windows. Dan is daar dus een vetragende factor aanwezig. Kortom ALS dit de situatie zou zijn, is er geen probleem met Ziggo maar met je eigen pc.Waarmee maak je ze rijk dan? Door te bellen? En als je zakelijk bezig bent zit je naar mijn mening fout bij een particulier abonnement. Als je zakelijk echt je internet nodig hebt moet je een zakelijk abonnement nemen, en niet een "goedkoop" particulier abonnement.
Citaat:
Op basis van dat het lampje niet snel mag knipperen constateer jij dat het geen goed teken van het modem is als dat wel het geval is?
Nou hier bedoel ik mee dat er veel gepingt word en veel data over de modum gaat. Als ik me 4 PC's uit heb staan en de router staat nog aan dan merkte ik dat de modum verbindingen aan het zoeken is (snel knipperen) en dat had ik voorheen niet zo veel dat bedoelde ik met snel knippert ok?
Citaat:
Als je namelijk een test in de veilige modem (met netwerkondersteuning) doet en je haalt WEL je snelheid, in tegenstelling dat als je de pc normaal opstart je de snelheid NIET haalt, dan zit er dus een probleem binnen je eigen windows. Dan is daar dus een vetragende factor aanwezig. Kortom ALS dit de situatie zou zijn, is er geen probleem met Ziggo maar met je eigen pc.
Ja ook dit heb ik ook al getest en ook in de veilige modem (met netwerkondersteuning) maar ik haal mijn snelheid NIET! En met 10 testen met normaal windows en in de veilige mode, vreemd he?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolfhobby
tja, voor zakelijke dingen zou ik zekers doen, kijk ik heb een PC en internet voor me hobby dus, beetje chatten, skyppe en streams kijken heb ik hier genoeg aan en waarom zal ik slapende ziggo nog rijke maken? kijk ze staan toch al in de rode cijfers!
Citaat:
Waarmee maak je ze rijk dan? Door te bellen? Ja wat denk je wel wat het kost en vooral als mobiel belt met mobiele kosten! hier kan je wel zeggen dat je het terug krijgt? Dat is me nog een vraag en dat gaat ook weer maanden in zitten? want ze staan toch al in de rode cijfers! En dat bedoelde met waarom zal ik slapende ziggo nog rijke maken? En ik heb hier Internet voor me HOBBY en FUN zoals ik al zei, en >Citaat: En als je zakelijk bezig bent zit je naar mijn mening fout bij een particulier abonnement. Als je zakelijk echt je internet nodig hebt moet je een zakelijk abonnement nemen, en niet een "goedkoop" particulier abonnement.< maar deze anwoord was voor messed-up bedoeld als je goed gelezen heb?
Citaat: Als jij met een goede onderbouwing komt van je uitspraak ben ik de eerste die je mijn excuses aanbied en mijn woorden terugneemt.
en wat word het