Los bericht bekijken
  #18  
Oud 7 november 2008, 11:35
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolfhobby Bekijk bericht
wat zie je knipperen? snel knipperen? kijk hij mag best wat knipperen dat doet die om te testen of je nog online ben en de server nog online is, maar snel knipperen is niet goed teken van de modum
Wat ik ga zeggen gaat misschien niet in goede aarde vallen, maar mag ik vragen waarom je zomaar ongefundeerde uitspraken rondstrooit? Op basis van dat het lampje niet snel mag knipperen constateer jij dat het geen goed teken van het modem is als dat wel het geval is?

Zo komen de verhalen in het leven, mensen die ongefundeerd wat in het rondstrooien op een forum. Als jij met een goede onderbouwing komt van je uitspraak ben ik de eerste die je mijn excuses aanbied en mijn woorden terugneemt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolfhobby Bekijk bericht
eh, watte een vertragende factor? waar mot ik dat zoeken? hey weet je wat de vertragende factor is dat pingen van ziggo! ik merkt gewoon als ik mijn modum ziet knipperen ook al is er geen kabel aangesluiten is naar me PC of router en dat vind ik een beetje vreemd? voorheen met @home had ik daar geen last van eh, veel minder mot ik zeggen! kijk maar eens bij jullie?
Wat ze vragen is om zelf een aantal dingen uit te sluiten. En die vertragende factor waar ze het over hebben is "iets" binnen je windows omgeving, dit kan een programma zijn als een firewall, virusscanner of zelfs iets geheel anders.

Als je namelijk een test in de veilige modem (met netwerkondersteuning) doet en je haalt WEL je snelheid, in tegenstelling dat als je de pc normaal opstart je de snelheid NIET haalt, dan zit er dus een probleem binnen je eigen windows. Dan is daar dus een vetragende factor aanwezig. Kortom ALS dit de situatie zou zijn, is er geen probleem met Ziggo maar met je eigen pc.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolfhobby Bekijk bericht
tja, voor zakelijke dingen zou ik zekers doen, kijk ik heb een PC en internet voor me hobby dus, beetje chatten, skyppe en streams kijken heb ik hier genoeg aan en waarom zal ik slapende ziggo nog rijke maken? kijk ze staan toch al in de rode cijfers!
Waarmee maak je ze rijk dan? Door te bellen? En als je zakelijk bezig bent zit je naar mijn mening fout bij een particulier abonnement. Als je zakelijk echt je internet nodig hebt moet je een zakelijk abonnement nemen, en niet een "goedkoop" particulier abonnement.
__________________