Los bericht bekijken
  #361  
Oud 7 november 2008, 10:30
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Hmmm... dilemma, dilemma.

Nu een nieuwe TV kopen met geld wat nu in mijn zak brand om in ons mooie net nieuw gekochte en grotere huis te zetten of wachten en maar hopen dat 2H 2009 zoals zovaak niet weer minimaal een jaar later wordt.

Kijk, als ik zeker zou weten dat ik zeg Q2 2009 een gegarandeerd met Ziggo werkende Sony Bravia zou kunnen kopen is het simpel.
Maar ben ergens bang dat tegen de tijd dat het echt zo ver is we al weer een economische levensduur van een TV (is voor mij zo'n jaar of 3, sorry, gadgetfreak) verder zijn.

Als Sony nu slim zou zijn en nog dit jaar hun tot nu toe magere omzet voor dit jaar wat willen opkrikken (en het kan überhaupt technisch) zou het geven van een waardebon om de TV wanneer beschikbaar om te bouwen naar CI+ een briljante zet zijn.

Voor Ziggo zou dat trouwens ook niet een onhandige zet zijn. Ik ben niet graag helpdeskmedewerker op het moment dat als CI+ inderdaad wordt ingevoerd alle mensen met een gloednieuwe TV met DVB-C tuner die ze door de winkel is verkocht als werkend met Ziggo dmw Alphacrypt massaal verontwaardigd gaan bellen.
95% van die mensen hebben natuurlijk nooit gelezen dat Ziggo deze TVs NIET officieel ondersteund en hebben zeker nog nooit van CI+ gehoord. Zij volgen gewoon de verkopers die nog steeds vlijtig DVB-C geschikte TVs icm Alphacrypt verkopen als werkend met Ziggo.
Niet bepaald goed voor het toch al niet zo positieve public image van Ziggo lately.
UPC heeft dat probleem een stuk minder, want daar werkte de DVB-C tuner toch al nooit.