Los bericht bekijken
  #13  
Oud 6 november 2008, 23:17
jwedda's schermafbeelding
jwedda jwedda is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 augustus 2008
Locatie: Maastricht @Home
Ziggo Internet: all-in-1
Berichten: 6
Standaard

Ook ik zit met hetzelfde probleem.

- 2 maanden geleden all-in-1 aangvraagd met als ingangsdatu, 20 oktober.
- 3 oktober krijg ik een bericht dat de monteur 6 (!) oktober alles komt aansluiten.
- 6 oktober modem aangesloten maar niet kunnen activeren. ( activatieserver lag eruit ) Zelf rond de 10e kunnen activeren en sinds die tijd draait internet soepel en maximaal.
- Pas op 30 oktober (!) trekt Online de telefoonstekker eruit. Telefoon overgezet naar de Ziggo modem, en bellen lukte meteen.. Alleen binnenkomende gesprekken komen niet aan !!! Rond 6 oktober al de confirmatiebrief verstuurd inzake de portering.
- 1e gesprek met de helpdesk "uw order is blijven hangen" Binnen 5 dgen doet de telefoon het"
- 2e gesprek, "Ik zet het in het systeem, en als er meer mensen zijn die hier problemen mee hebben dan zal de TD er naar kijken"

Aaahhhggrr ik heb een tijdje op een professionele helpdesk gewerkt, en dit was uit den boze, compleet onacceptabel. Ik als klant meld een storing, en er wordt eigenlijk al meteen gezegd dat ze gaan wachten op meer klachten alvorens er iets wordt ondernomen. Ik wacht even dit weekeinde af, en anders gaat er een klacht richting Ziggo. Ik had al wel van de verhalen gehoord dat er veel mis was bij Ziggo, maar ach, je gaat er niet vanuit dat je dat zelf overkomt, eind september waren de meeste klachten al verholpen, en dus zou ook het maken van een nieuwe account geen problemen meer moeten opleveren.

Ik wacht af