Los bericht bekijken
  #13  
Oud 6 november 2008, 23:14
rolfhobby's schermafbeelding
rolfhobby rolfhobby is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2008
Locatie: Weiteveen EX@home user (Modem: Scientific-Atlanta webstar)
Ziggo Internet: @home internet intensief 12000 Ziggo z3
DTV: geen
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cpu_point Bekijk bericht
leuk als je een storing meld, krijg je in de vraagstelling of je wilt antwoorden met waardes van speedtest.net...... naar NOreply@casema.net

Graag ontvang ik van u een antwoord op de onderstaande vragen:
- Maakt u gebruik van een router? Zoja, dan kunt u deze het beste ontkoppelen en de pc rechtstreeks met een kabel aansluiten op het kabelmodem. Hierna haalt u het kabelmodem enkele minuten van de stroom af.
- Maakt u gebruik van een firewall? Zo ja, dan kunt u deze beter (tijdelijk) uitschakelen om te kijken of het probleem dan ook voorkomt.
- Ook zou ik van u willen weten wat de uitslag is van de snelheidstest in veilige modus (als u Windows XP heeft)
Het beste kunt u de snelheidstest uitvoeren op www.speedtest.net. Doe dit 3 maal voor een zo nauwkeurig mogelijk resultaat.
Als u Windows XP heeft dan kunt u bovenstaande snelheidstest uitvoeren in veilige modus met netwerkondersteuning. U drukt hiervoor bij het opstarten op de F8 toets en selecteert dan de optie veilige modus met netwerkondersteuning. Als in deze modus de snelheidstest wel correct is zit er toch een vertragende factor in uw Windows configuratie.
Haalt u dan nog niet de snelheid volgens uw abonnementstype dan verzoek ik u om dit probleem telefonisch aan te kaarten bij onze helpdesk.
maw dan maar bellen....... want antwoorden kan toch niet op de mail !


ongeloofelijk dit is in mijn ogen klanten sarren
eh, watte een vertragende factor? waar mot ik dat zoeken? hey weet je wat de vertragende factor is dat pingen van ziggo! ik merkt gewoon als ik mijn modum ziet knipperen ook al is er geen kabel aangesluiten is naar me PC of router en dat vind ik een beetje vreemd? voorheen met @home had ik daar geen last van eh, veel minder mot ik zeggen! kijk maar eens bij jullie?