Los bericht bekijken
  #16  
Oud 6 november 2008, 22:07
Helpdesk medewerker's schermafbeelding
Helpdesk medewerker Helpdesk medewerker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2008
Locatie: Casema
Berichten: 11
Standaard Antwoord op Router vraag

Beste Barking Pumpkin,

Als ik de verhalen mag geloven van onze afdeling Network operations, zijn deze hier op dit moment mee bezig en zelfs aan het testen. Ik verwacht dat de software binnen een aantal maanden naar elk modem zal worden toegeschreven als de testen goed zijn.

Uit mijn eigen ervaring (dan spreek ik niet uit naam van Ziggo), heb ik tot op heden nog nooit problemen ondervonden met Belkin routers (de normale 54G editie) Deze hebben een stabiele interface op het router gedeelte draaien welke direct na uitval opnieuw opstart.

Dit zijn de antwoorden die ik je op dit moment kan geven. Doe er je voordeel mee.

Groet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barking Pumpkin Bekijk bericht
Ik stap binnenkort over van XS4ALL naar een alles-in-een Ziggo abonnement. Wil ivm. goede wireless dekking overstappen naar wireless-N/MIMO technologie, en dacht de Linksys WRT160N aan te schaffen (mijn Linksys WAG200G adsl modem/router kan ik niet meer gebruiken), tot de winkelier me waarschuwde voor allerlei problemen icm. een Ziggo (Motorola) cable modem. Ik ben nu inderdaad al verschrikkelijk veel artikelen met ellende over resetten van routers gelezen, en vraag me af of ik er goed aan heb gedaan om over stappen naar Ziggo (...).

"Binnenkort (wanneer ?) behoort dit probleem tot het verleden." Waar komt die informatie vandaan die je hier post ? En wanneer staat die Ziggo "fix" dan gepland om uitgerold te worden ?

"Sommige routers zetten door en vragen het opnieuw, met deze routers heeft u dan ook geen storingen. "
Welke routers zijn dat dan, of over welk feature/capability moet zo''n router beschikken wil ie stabiel internet blijven leveren in een huidige Ziggo configuratie ? Is dat (instelbare ?) timing, of een retry counter ?

Ik kan nog kiezen om een goede router aan te schaffen..... dus als ik hier op kan selecteren, dan doe ik dat uiteraard. Graag advies.

Thanks!
================================================== ==
Met citaat reageren