Discussie: snelheids probleem
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 6 november 2008, 18:53
remyz's schermafbeelding
remyz remyz is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2007
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra. Arris modem, Dlink DIR-825 router
DTV: Humax iPVR-5200C
Berichten: 40
Standaard

Ik kan me vinden in de frustraties. Ook ik heb sinds een paar weken problemen met snelheid (postcode 2134). Overdag is de snelheid prima, maar na 16 uur en in het weekend is het regelmatig dramatisch.

14 oktober stuurde ik via de Ziggo website een storing/klachtmelding. Het enige dat ik heb ontvangen is een ontvangstbevestiging. Daarom net maar weer mijn beklag gedaan.

Ik ben zelf werkzaam in de IT en weet als geen ander dat storingen hardnekkig en lastig te vinden kunnen zijn. Maar 1 ding wat mijn collega's en ik nooit zullen vergeten is dat het zeer belangrijk is om je klanten op de hoogte te brengen (en te houden) van problemen en zo snel mogelijk te reageren op klachten e.d. Ziggo laat hier overduidelijk steken vallen.

Als je op dit forum ziet hoeveel mensen problemen hebben dan zijn dat er best een hoop. Mijn indruk is ook dat al die snelheid problemen geen incidenten zijn, maar dat het gewoon een structureel probleem is. Niet alles is af te schuiven op haperende modems, rotte routers en slechte bekabeling. Zie mijn eigen situatie: waarom 'werkt' het overdag dan allemaal wel naar behoren?

Het lijkt mij tijd worden dat Ziggo gewoon open kaart speelt en toegeeft dat er problemen zijn. Dat er hard aan gewerkt wordt weet iedereen, maar het kan niet zo zijn dat wij elke maand een behoorlijk bedrag neertellen voor een verbinding die niet is wat je zou mogen verwachten. Daarbij mag de klant natuurlijk niet de dupe worden van de fusie-drift van de heren/dames bestuur.