Los bericht bekijken
  #33  
Oud 5 november 2008, 20:36
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richsli Bekijk bericht
vandaag maar weer eens gebeld omdat vandaag de telefoon eindelijk zou gaan werken.... je raad het al..... wederom wordt ik weer aan het lijntje gehouden. nu moet het binnen 2 tot 5 dagen opgelost zijn.
ben erg boos geworden uiteraard en gevraagd naar een leidinggevende of iemand van de TD. die konden mij onder geen beding te woord staan omdat ze anders bezig zouden blijven..... voel me echt onbeschoft behandeld. ik zit erover te denken om het hele zooitje op te pakken en op het hoofdkantoor te droppen met een eis op schadevergoeding en anders ga ik gewoon andere stappen nemen!!!!!!!!

Ik hoop dat je ondanks alles de moed nog kunt opbrengen nog even te wachten. Er zijn nog een aantal grote correcties gepland die de resterende problemen zouden moeten oplossen. Men probeert die fixes op een kleine groep klant in de databses uit te voeren en breidt de aantal waarop de fixes van toepassing zijn in de komende dagen uit. Een beperkt deel wordt met de hand opgelost, maar het grootste deel moet met de fixes 'gerepareerd' worden. Dat is de reden dat men nog niet precies kan vertellen hoe lang het duurt. We beseffen ons uiteraard dat zo'n antwoord weinig bevredigd is, als het probleem al lang bestaat en er maar geen duidelijkheid komt.