Discussie: E16
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 5 november 2008, 15:43
frenkl's schermafbeelding
frenkl frenkl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: Utrecht, Casema
Berichten: 2
Thumbs up E16 fout opgelost

Heb gisteren mijn gsm na het werk aangezet en gebeld naar de Helpdesk van Ziggo.
Heb ondertussen de trein gepakt, naar huis gefietst, wat gegeten en gedronken en warempel na 60 minuten kreeg ik iemand aan de lijn!

En deze persoon heeft mijn smartcard gereset na het noemen van het nummer van de smartcard(daarna Humax aanlaten op bijv. Ned 1).
Dat werkte! Hiervoor mijn dank.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenkl Bekijk bericht
De E16 fout had ik al veel eerder, maar ik besloot ermee te leven, aangezien ik een analoge tv had en deze prima ontvangst had. Maar ik heb onlangs een digitale TV gekocht en was benieuwd naar het digitale beeld, dus ik heb mijn Humax apparaat maar weer eens ingeschakeld. Ik krijg op elk kanaal (ook bijv Nederland 1) nog steeds de melding E16: Ofwel, deze zender zit niet in mijn abonnement. Alleen kanaal 999, het demokanaal doet het.

Ondertussen heb ik:
- aanwijzingen opgevolgd op de Ziggo site; aan/uitzetten, (Casema Irdeto) smartcard erin/eruit, dit heb ik overigens wel 20 keer herhaald
- laatste software updates op de Humax gedownload
- zenders opnieuw laten uitlezen, frequenties verandert in het Humax apparaat
- Ik heb al een aantal keren geprobeerd met Ziggo te bellen. Ik stond telkens erg lang in de wacht (> 30 minuten), maar heb totnogtoe niemand aan de lijn mogen krijgen. Misschien had ik toevallig pech met de drukte.

Bovenstaande acties hebben nog geen resultaat opgeleverd, vandaar dat ik nu een bericht op dit forum plaats. Wellicht dat dit wel een bevredigend resultaat oplevert. Ofwel, kan iemand mij vertellen hoe ik dit probleem kan oplossen? Bij voorbaat dank.